петък, юли 31, 2009

Спечелете интересна книга чрез коментара си

By Alek Tomanov in Ingolstadt

Както някои знаят... други не, с философа Ангел Грънчаров имаме малко партньорство, чрез което той седмично пише колонка в моя блог. Името и е "Grancharov 600" излиза всеки петък, късният следобед. Така стана и с последният му материал в колонката Какви сме ние, българите? [12 характеристики].

Но ето, че той е решил да ви предостави възможност да спечелите една изключително обещаваща от неговите книги "Универсумът на свободата" (Източниците на достойнството, успеха и богатството). Условието е да коментирате казуса, който беше поставен и продължен в неговият материал тази седмица.

Впрочем, сега се сещам за нещо, което и предлагам веднага: оня читател на блога или пък блогър, който напише смислен коментар на изложената в моя текст теза, ще получи като награда екземпляр от книгата, от която е взет текста, именно книгата "Универсумът на свободата". Тази книга е излязла през 2000-та година, останали са съвсем малко екземпляри у мен, в книжарниците изобщо вече не може да се намери, един вид е станала библиографска рядкост, по тази причина съм готов да се разделя с няколко от притежаваните от мен ценни екземпляри, като ги подаря на тия, които напишат смислени коментари по моята теза. Мисля, че това е добър начин да се стимулира дискусията, като на г-н Томанов предоставям възможността да популяризира този стимул :-)Какво да четеш? Корупцията в България - визуално

Информацията ти харесва? Абонирай се и получавай новите публикации по email или RSS; или използвай големите бутони горе в дясно.

1 коментар:

  1. "оня читател на блога или пък блогър, който напише смислен коментар на изложената в моя текст теза" - това е практически невъзможно, тъй като тезите на Ангел Грънчаров са налудничави и фанатични. Това е все едно ИРА или Хамас да кажат, че ще спрат с терористичната си дейност, ако някой ги обори в спор със смислени аргументи.

    ОтговорИзтриване